Uncategorized

Lajm i rëndë për Edi Ramën: Kërkohet t’i ndalohet hyrja në Kosovë

Pas forumit që u mbajt në Maqedoni ku edhe u nënshkrua një marrëveshje ndërmjet Serbisë, Maqedonisë dhe Shqipërisë, kanë vërshuar reagimet ku ndër kryeministrit shqiptar, Edi Ramës.

Analisti dhe profesori nga Amerika, Binak Maxharraj, përmes një shkrimi ka g oditur Edi Ramën.

Pas marrëveshjes të quajtur Ballkani i Hapur, për lëvizjen e lirë të mallrave.

Comment here