Uncategorized

Hoxha nga Prishtina: Kryeni marrëdhënίe me gratë tuaja se fitoni shumë sevape

Imami nga Prishtina, Fadil Musliu, i cili është bërë “viral” kohët e fundit në rrjetet sociale, ishte i ftuar në emisionin n’Kosovë show. Duke folur për dashurinë ne mes çifteve, ai kërkoi nga burrat që të kryejnë më shpesh m arrëdhënie me gratë e tyre. “Jepni dashuri pa kufi grave të juaja sepse është obligim dhe sa herë që bëni marrëdhënie seksuale ju fitoni shumë sevape” /Pamje mePosht

Ndërsa shtoi se çiftet në Kosovë kane edhe krίza te shumta dhe u lut që të jenë më të vendosur në martesat e tyre.

Comment here